SLO ENG
Gostilna
Novosti
Prenočišča
Ponudba
Zgodovina
Kako do nas
Kontakt
  

 


GOSTILNA


V objemu VODNIKOVE DOMAČIJE Vas vabi na novo odprta gostilna " PRI VODNIKU ", ki Vas s svojim izvirnim in udobnim ambientom, vabi vsak dan v letu, da preizkusite odlične slovenske kulinarične specialitete po receptih naših babic, ter tudi delček jedi pripravljenih na sodoben slovenski način.

 

Ponudba jedi se skozi vso leto prilagaja posameznim letnim časom in raznolikim slovenskim kuhinjam ter njihovimi posebnimi običaji, ki jih bosta kuharja obarvala z dodatno ponudbo ob jedilnem listu, ki si ga lahko ogledate na naši strani.Za vinske poznavalce smo pripravili pestro ponudbo vrhunskih vin slovenskih vinarjev, ki so skrbno izbrana in skladna z našimi jedemi.


Gostilna ima na voljo 60 sedežev in Vas bo s svojo notranjostjo prav posebej navdušila kot tudi prijazna postrežba in naš posluh za goste.


Prav posebej pa Vas vabimo v poletnem času na letni vrt s 50 sedeži, ki si ga delimo z Vodnikovo domačijo, kjer se odvijajo razne manjše kulinarične kot kulturne prireditve, v sodelovanju z Vodnikovo domačijo. V poletnem času vam postrežemo z zelo bogato ponudbo lahkih jedi in izredno mamljivimi domačimi slaščicami.


Gostilna je odprta vse dni v letu od 11.00 do 22.00 ure, sobota od 12.00 do 22.00 ure, nedelje in prazniki od 12.00 do 17.00 ure. Priporočljive pa so tudi rezervacije.